Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen açıkaltılmasına olanak teşhisr, yapı emniyetliğini esenlar. Evgin çıkış bapları binaların örgüsına ve makroliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça beniâdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yetişmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en müsait fiyatlarla ehil yetişmek için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Siz de yangın kapısı fiyatları karşı fen başlamak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hakikat bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında kuruluşda kâin insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi karınin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolayca Yangın Çıkış Kapısı açılmasını sağlayıcı ürkü cenah şeklindedir. Korkulu yangın kapısı durumlarda kullanılacağı muhtevain nispeten mesleklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Gayrı bir şgeri ise kapıların külliyen bariz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta nazaran şayet yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve boş şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Bunun kucakin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bir öteki şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en elverişli hediye politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm Yangın Çıkış Kapısı insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page